Kefa

Mladinsko-otroški pevski zbor Kefa je v naši župniji začel delovati avgusta 2011, ko je na Tezno prišel župnik Danijel Lasbaher. Sprva se je zbor imenoval Vokalna skupina Kefa, kar pomeni skala. Kot je vsak od nas živi kamen župnije, tako je tudi petje trden kamen, ki nam pomaga častiti Boga. V dveh letih se je skupini pridružilo dovolj pevcev, da se je preimenovala v zbor.

Dvoglasen zborček spremljata dva kitarista. V začetku je zbor prepeval eno nedeljo v mesecu in za praznike, nato so deseto mašo s svojim petjem popestrili pri dveh nedeljah v mesecu, to leto pa se bo mladinsko petje pri deseti maši slišalo drugo, tretjo in četrto nedeljo v mesecu ter ob praznikih. Za večje župnijske praznike mladinski del zbora pomaga peti tudi mešanemu pevskemu zboru.

Novembra 2013 se je mladinsko-otroški zbor prvič udeležil revije mladinskih pevskih zborov pri Sv. Jožefu na Studencih v Mariboru.

Povabilo h Kefi

Če imaš rad, rada glasbo in z veseljem poješ ali igraš kakšen inštrument, se za sodelovanje pri mladinsko-otroškem pevskem zboru Kefa oglasi pri g. župniku ali zborovodkinji Luciji.

Pridi, mladinsko-otroški pevski zbor Kefa te z veseljem pričakuje smiley !

UTRINKI

Revija mladinskih in otroških pevskih zborov 2013


Petje pri sveti birmi 2015


Pomoč mešanemu pevskemu zboru ob praznikih (sveta birma 2015)